Nápojový automat na vodu v restauraci je výhodný v mnoha směrech.
Tak například jeho používáním šetříte pracovní čas vašich zaměstnanců. Kolik času? Více než půl hodiny denně.
Dodávat zákazníkům balenou vodu: 70 MINUT DENNĚ |
Čepovat vlastní vodu z výdejníků Waterlogic: 30 MINUT DENNĚ |
---|---|
Dovézt bedny s lahvemi balené vody - Načepovat vodu z výdejníku | Načepovat vodu z výdejníku |
Plnit lahvemi lednici | Servírovat |
Brát lahev za lahví z lednice | Odebírat prázdné lahve ze stolů |
Servírovat | Lahve umýt a připravit k dalšímu použití |
Odebírat prázdné lahve ze stolů | |
Vyhazovat prázdné lahve do kontejnerů | |
Objednat novou dodávku nápojů |
Existuje rozdíl v chuti? Ano: voda z výdejníku Waterlogic je chutnější. Čerstvě načepovaná a perfektně přefiltrovaná voda chutná mnohem lépe než nápoj, který byl skladován po dlouhé měsíce.
Cenový rozdíl? Voda z výdejníku „point of use“ vyjde nesrovnatelně levněji. Neplatíte poplatky za převoz, skladování, lahvování a za brand jako takový.
Jasně patrný je také ekologický aspekt tohoto řešení. Řešení Waterlogic znamená použití pitné vody z lokálních zdrojů. Proč vašim zákazníkům nabízet k pití vodu, která předtím cestovala celé stovky kilometrů, když je spolehlivě občerství voda z vašeho regionu?
A další výhody? Ušetříte skladovací prostory. A zvýšíte reprezentaci vašeho byznysu: zákazníkům můžete nabídnout pití z lahví, které nesou logo vašeho podniku. Ve Waterlogic vám rádi takové lahve vyrobíme.
Waterlogic, to jsou samá pozitiva pro vaše podnikání. Zkuste to také.